Project Management Consultancy

Planning en projectmanagement maakt een belangrijk deel uit van uw bedrijfsproces. Dagelijks worden er beslissingen genomen waarbij het van wezenlijk belang is de juiste informatie ter beschikking te hebben.

Onze resultaat gerichte consultants hebben ruime ervaring met projectmanagement in diverse organisaties. Wij helpen u graag, door samen met u, uw bedrijfsprocessen te analyseren en u te adviseren over de juiste positie van planning in uw bedrijfsproces en met het opzetten van de inrichting van het product. Geen lange adviestrajecten maar een no-nonsense aanpak die u snel op weg helpt om uw business te doen.

 

Maatwerk

Of het nu importeren of exporteren van informatie is, of het uitbreiden van de mogelijkheden  van het product, wij streven naar een voor u efficiënte en doeltreffende implementatie.

In duidelijk afgebakende stappen inventariseren we uw functionele eisen voor het maatwerk, zetten deze om in technische specificaties en programmeren vervolgens uw maatwerk. Onze consultant begeleidt u tijdens ieder stap.

Sjablonen

Het gebruik van sjablonen kan u veel voordelen opleveren:

 

U kunt vooraf views inrichten die u helpen sneller een planning op te zetten en beter inzicht in de planning opleveren. Tevens dragen sjablonen bij aan de uniformiteit van uw planningen.

Doordat men met dezelfde bibliotheken, kalenders, tabellen, resources en taakpools werkt worden planningen beter leesbaar als gevolg van de herkenbaarheid.

Een ander groot voordeel is dat door de gestructureerde manier van opzetten van de diverse planningen er eenvoudig filters en sorteringen toegepast worden zodat de informatie in de planning op meerdere manieren getoond kan worden. Denk hierbij aan views die specifiek inzicht geven in, bijvoorbeeld:

  1. Uitvoering.
  2. Voorbereiding.
  3. Zes wekenoverzichten
  4. Financiën.
  5. Voortgang
  6. Managementinformatie.

Meer informatie over sjablonen

Wij helpen u graag bij het maken van sjablonen.