Elecosoft BV wil u graag laten weten dat we proactief actie ondernemen tegen de dreiging van het Coronavirus en dat we ons houden aan de laatste richtlijnen van het RIVM.

We werken nu tijdelijk uitsluitend op afstand. We zijn goed voorbereid op een dergelijke situatie en we willen onze klanten geruststellen.  Elecosoft BV blijft zich inzetten om voortdurende ondersteuning en diensten te bieden en om ervoor te zorgen dat onze klanten minimale hinder van de coronavirus crisis ervaren.

Neemt u alstublieft contact op met Elecosoft BV als u advies nodig heeft over het gebruik van onze software. Wij helpen u graag.

Al onze werknemers werken vanuit huis en doen er alles aan om u de dienstverlening te bieden die u van ons gewend bent. Onze telefoon en e-mail gegevens zijn ongewijzigd.

Informatie over onze cursussen

We zijn verheugd u nu ook cursussen via het internet aan te kunnen bieden in de vorm van online trainingen.

We blijven alle richtlijnen van de overheid volgen om ervoor te zorgen dat we de gezondheid en veiligheid van alle cursisten en het personeel van Elecosoft BV beschermen. Daarom zullen we degenen die al cursussen hebben geboekt zo goed mogelijk op de hoogte stellen, maar raadpleeg ook onze website voor de laatste updates over de cursussen.

 

Met vriendelijke groet, het Elecosoft BV team,

0318-210004  nl-info@elecosoft.comwww.elecosoft.nl