Vacatures

Organisatie

Elecosoft ontwikkelt geïntegreerde software en bijbehorende diensten voor de wereldwijde architectuur-, engineering- en bouwindustrie. De software  ondersteunt  verschillende fasen van de levenscyclus van het gebouw, van architectuur, ontwerp en visualisatie, engineering tot bouw- en gebouwbeheer en onderhoud. Op dit gebied is Elecosoft niet alleen de specialist maar ook marktleider in Europa.

Onze software wordt gebruikt bij klanten in het Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Zweden, Verenigde Staten en de Benelux. Het wordt ingezet op spraakmakende bouwprojecten in Nederland zoals: het OCC gebouw in Den Haag, het nieuwe RIVM hoofdkantoor in Utrecht, de Zalmhaventoren in Rotterdam, maar ook internationaal: The Shard in Londen, Hong Kong International Airport, The Reichstag Dome in Berlijn, en het Jumeirah Park in Dubai.

In totaal heeft Elecosoft wereldwijd circa 250 medewerkers in dienst. De activiteiten van Elecosoft zijn voornamelijk gevestigd in Europa met het hoofdkantoor in het Verenigd Koninkrijk en verkoopkantoren in Zweden, Duitsland, Verenigde Staten en Nederland.

In Nederland is het belangrijkste product de zeer uitgebreide Powerproject planningstool. Powerproject is software voor project- en resourcemanagement, waarmee elk bedrijf, van eenmanszaak tot wereldwijde onderneming, is voorzien van optimaal grip op hun projecten en resources. Met de vele modules en mogelijkheden kunnen wij elke projectorganisatie optimaal ondersteunen!

Onze cultuur? Informeel & Ondernemend. Hiernaast stimuleren we persoonlijke ontwikkeling. En hebben we vrijheid en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dát is Elecosoft!

Vacatures

Er zijn op dit moment bij ons even geen vacatures,

maar laadt deze pagina in de toekomst nogmaals omdat dit zou kunnen veranderen.

Open solliciteren kan via een mail met CV te sturen naar bjorn.schrauwen@elecosoft.com

Voor vragen kun je ook contact op nemen met Bjorn Schrauwen 0318-210004 of 06-41130634