4-D diensten

3D koppelen aan een planning

Tijd wordt steeds kostbaarder en het is daarmee van cruciaal belang dat u snel een goed inzicht krijgt in de mogelijke voortgang in uw project. Steeds meer bedrijven doen dit op een 4D manier waarbij de 3D modellen aan de planning worden gekoppeld en we simulaties kunnen maken.

Om u te ondersteunen in deze nieuwe manier van werken hebben wij onze dienstverlening hier ook op afgestemd. Dit betekent dat wij net als met onze diensten rondom het maken en bijhouden van planningen nu ook diensten hebben op het gebied van 4D plannen.

Uw medewerkers moeten vaak nog wennen, of hebben te weinig tijd, aan deze nieuwe manier van werken met een 4e dimensie. Wij kunnen u met onze werkzaamheden bij u op kantoor helpen om te groeien naar een nog efficiënter bedrijf wat nog meer en sneller inzicht heeft in de 4D planning. Onze mensen beschikken over de juiste – jarenlange – ervaring en hebben de juiste – actuele – software om snel en efficiënt te kunnen werken.

We kunnen afspraken maken om uw vaste 4D planner te worden of heel specifiek afspraken maken voor bepaalde projecten. Wij staan voor u klaar met onze 4D planners!

Samen met onze verkoopafdeling kunt u bepalen tot waar de werkzaamheden van de 4D planner moeten gaan.