Projectplanning

Vaak hebben uw medewerkers als geen ander kennis van het project, maar helaas is het maken van planningen niet altijd hun corebusiness. Als u even niet over voldoende resources beschikt om uw planningen te maken kunnen wij u hiermee helpen. Elecosoft BV levert planners die het maken van planningen beheersen. Detachering kan deze twee werelden bij elkaar brengen. U ziet snel resultaat en bent verzekerd van het gebruik van de meest actuele software en kennis. Voor het bijhouden of aanpassen van de planning hoeft u niet uw eigen resources aan te spreken. In geval van ziekte van uw eigen personeel kunnen wij mogelijk voor een deel van de vervanging zorgen.

Wij leveren op projectbasis voor een bepaalde periode de planner en de planner die wij leveren maakt gebruik van Powerproject. Detachering levert u vooral een stuk flexibiliteit, maar ook kennis en inzicht. Voor interim management kunt u ook bij ons aan kloppen. Wij hebben ervaring opgedaan in meerdere projectorganisaties en met die kennis kunnen wij u met uw operationele planningen helpen. Mogelijk kunnen wij samen met u het planningsproces aanscherpen zodat het ook in de toekomst rendeert.

De tarieven zijn afhankelijk van de contractduur en specifieke projecteisen. Neem contact op met onze verkoopafdeling voor meer informatie.